Skal du have fremstillet Grafisk design? et Logo? et Visitkort? en Video?

Logo’et er det mest essentielle element i din branding. Dette er en vigtig investering for enhver fremadrettet virksomhed. Vi har hjulpet mange af vores kunder med skræddersyede logo-designs, og hjælper gerne din virksomhed med en bedre og mere gennemsigtig brandpositionering.

Visitkort – Hvor unikt er dit visitkort? Med vores skræddersyede visitkortdesign er du et skridt foran dine konkurrenter. Hvorfor ikke eventuelt tilføje en ‘sporbar QR-kode’? Så du ved, hvor mange mennesker, der har besøgt dit websted fra dit kort. Kontakt os for flere detaljer.

Grafisk design – Vi rådgiver vores kunder indenfor grafiske opgaver, og fremstiller Flyers, Brochurer, Brevhoveder & printløsninger i højeste kvalitet. Kontakt os for flere detaljer, eller få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Video – En video på din hjemmeside eller de sociale medier, er et rigtigt godt redskab til at udsende et budskab, eller forklare kunderne om et produkt. Vi hjælper mange klienter med specielle løsninger, med det rette professionelle udseende.

Vi tilbyder professionelt grafisk arbejde og løsninger – Bestil et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

KONTAKT OS

(+45) 5030 8506

kontakt@medieplus.dk
Korsgade 44, 9000 Aalborg

Services

Åbningstider

Mandag til fredag 
09.00 – 16.00