Markedsføring & SEO

Tilbage til forsiden

Mangler du hjælp til SEO Optimering? Sociale medier? Google Adwords? Analyse?

SEO optimering – Vi leverer SEO-tjenester til bedre rangering af vores klienters hjemmesider eller webshops. Vi har været i stand til at optimere rangeringen med et tydeligt resultat efter 3 måneder. Du har hos os, mulighed for at vælge imellem 3 forskellige pakker, der strækker sig fra det mest basale, til avanceret SEO optimering.

Social annoncering – Vi leverer veldokumenteret indhold til sociale mediekanaler. I dagens overfyldte sociale medier er det vigtigt, at dit indhold skiller sig ud fra det almindelige med et målrettet indhold. Vores indsats vil hjælpe dig med at opnå bedre henvisningstrafik fra sociale mediekanaler.

Analyse – Vil du holde øje med dine konkurrenters organiske placering, såvel som din egen? Lad os udføre “benarbejdet” for at sikre, at dine specifikke søgeudtryk / søgeord altid er inden for en top 5 position. Processen er dog kompliceret og bliver aldrig optimal “fra den ene dag til den anden”.

Google Adwords – Har du brug for, at telefonen ringer med det samme? Vi har løsningen. Vi er Google-uddannede annoncører og kan med succes levere en PPC (Pay per click) kampagne til både Google og Bing. Vi bruger den nyeste teknologi for at sikre, at ‘kliksvig’ undgås.

Vi kan tilbyde professionel opsætning, rådgivning og vedligeholdelse af jeres SEO og markedsføring – Bestil et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

KONTAKT OS

(+45) 5030 8506

kontakt@medieplus.dk
Korsgade 44, 9000 Aalborg

Services

Åbningstider

Mandag til fredag 
09.00 – 16.00