Ny Webshop i Wordpress? Prestashop? Shopify? Magento?

Elegant & professionelt – Vores arbejde er elegant, unikt og meget konkurrencedygtigt. Vi leverer design og funktioner tilpasset branchens nyeste standarder. I modsætning til mange andre, bliver alt arbejdet udført “IN HOUSE”, hvilket sikrer dig den højeste kvalitet. Hvis du leder efter en special løsning, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

SEO optimeret – Vi leverer SEO-venlig programmering, for bedre organiske resultater. SEO eller søgemaskineoptimering sikrer, at dit websted er klar til at blive fundet af de forskellige søgemaskiner. Vores grundlæggende SEO er perfekt til enhver virksomheds hjemmeside. Vi tilbyder også dybdegående SEO optimering, indenfor alle typer erhverv og brancher.

Tilpasning af enheder – Dit websted fungerer problemfrit og passer responsivt på tværs af mobile enheder. Mobilvenligt websteddesign sikrer høj brugerinddragelse, da mere end 60% af besøg på hjemmesider er fra mobile enheder. Som en professionel udvikler, sikrer vi at dit websted ser godt ud på tværs af alle enheder.

Betaling & fragt – Hvis du er ny indenfor online salg, kan det typisk være svært at gennemskue de forskellige betalingsindløsere og transportfirmaer. Vi rådgiver dig- alt efter hvad du sælger- og hvor meget du sælger, til at vælge den rette udbyder til håndtering af betaling. Integrering af fragtmodul, er en vigtig og kompliceret opgave for nybegyndere, hvorfor vi naturligvis hjælper dig igennem hele processen.

Vi kan tilbyde en professionel Webshop fra 5.995,- Bestil et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder

KONTAKT OS

(+45) 5030 8506

kontakt@medieplus.dk
Korsgade 44, 9000 Aalborg

Services

Åbningstider

Mandag til fredag 
09.00 – 16.00